دانش آموزان بسیاری هرساله رشته صنایع دستی را به عنوان رشته تحصیلی خود در مقطع متوسطه دوم انتخاب کرده و در این رشته تحصیل می کنند. رشته صنایع دستی با توجه به تقویت روحیه و خلاقیت دانش آموزان جزو رشته های جذاب و پرتنوع تحصیلی بوده و هر ساله بر تعداد علاقه مندان به این رشته نیز افزوده می گردد. افراد علاقه مند به تحصیل در رشته صنایع دستی می توانند اطلاعات لازم در خصوص لیست دروس رشته صنایع دستی و بازار کار آن کسب کرده و این رشته را به عنوان اولویت اول در فرم هدایت تحصیلی خود انتخاب کنند.
برای مشاوره رشته صنایع دستی در هنرستان
برای مشاوره رشته صنایع دستی در هنرستان
رشته صنایع دستی به عنوان یکی از رشته های جذاب و با پیشینه تاریخی در هنرستان ها شناخته می شود. بسیاری از دانش آموزان از کودکی به انجام فعالیت های خلاقانه و ساخت آثار هنری دست ساز علاقه مند بوده و از این رو برای تحصیل در مقطع متوسطه دوم، رشته صنایع دستی را به عنوان مسیر تحصیلی و آینده شغلی خود انتخاب می کنند.
از میان دانش آموزان پایه نهم، افرادی که به انجام کارهای هنری خلاقانه و دست ساز علاقه دارند، در صورت برخورداری از شرایط لازم ثبت نام، می توانند نام رشته صنایع دستی را در فرم هدایت تحصیلی خود انتخاب کرده و پس از پذیرش و ثبت نام در این رشته تحصیل کنند. با توجه به تعداد بالای افراد متقاضی تحصیل رشته صنایع دستی در هنرستان، در ادامه مقاله اطلاعات کاملی در خصوص معرفی رشته، لیست دروس و شرایط ورود به رشته صنایع دستی ارائه شده تا دانش آموزان با آگاهی کامل اقدام به انتخاب این رشته در فرم هدایت تحصیلی خود نمایند.
رشته صنایع دستی از جمله رشته های جذاب هنرستان بوده و تعداد زیادی از دانش آموزان پایه نهم به دنبال ثبت نام و تحصیل رشته صنایع دستی در هنرستان فنی حرفه ای هستند. تمامی دانش آموزان علاقه مند ورود به رشته صنایع دستی بایستی با این رشته آشنایی کاملی داشته باشند تا با آگاهی کامل اقدام به انتخاب رشته صنایع دستی در فرم هدایت تحصیلی خود نمایند.
به طور کلی رشته صنایع دستی تنها در هنرستان های فنی حرفه ای ارائه شده و دانش آموزان متقاضی ورود به این رشته می بایست در هنرستان های فنی حرفه ای تحصیل کنند. امکان ادامه تحصیل رشته صنایع دستی در دانشگاه نیز وجود داشته و افراد می توانند با شرکت در کنکور سراسری هنر و کسب نمره قبولی، در رشته صنایع دستی مشغول به تحصیل شوند. همچنین فارغ التحصیلان رشته های نظری نیز می توانند در کنکور سراسری هنر شرکت کرده و در صورت کسب نمره قبولی در رشته صنایع دستی دانشگاه مورد نظر خود مشغول به تحصیل شوند.
رشته صنایع دستی در هنرستان فنی حرفه ای از بازار کار مناسبی برخوردار بوده و فارغ التحصیلان این رشته نیز می توانند در زمینه هایی مانند ساخت محصولات سنتی، طراحی و تولید آثار هنری دست ساز، مرمت آثار تاریخی و برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی فعالیت کنند. به طور کلی، رشته صنایع دستی در هنرستان به دلیل ارائه فرصتی استثنایی برای توسعه خلاقیت و افزایش مهارت های هنری در زمینه های مختلف مانند بافندگی، سفالگری، معرق و تولید صنایع دستی به دانش آموزان، یکی از رشته های جذاب برای انتخاب رشته دبیرستان می باشد. صنایع دستی که ریشه در فرهنگ و هنر سنتی دارد، علاوه بر فراهم آوردن مسیر شغلی متنوع، نقش مهمی در حفظ و ترویج میراث هنری و فرهنگی ایفا می کند. در طول دوره تحصیل، هنرجویان با تکنیک های گوناگونی مانند کار با مواد طبیعی، ساخت اشیاء زینتی و استفاده از ابزارهای سنتی آشنا شده و مهارت های لازم برای خلق آثار دستی با کیفیت را به دست خواهند آورد.
مدت زمان تحصیل در رشته صنایع دستی هنرستان فنی حرفه ای معمولا سه سال است و دانش آموزان پس از فارغ التحصیلی می توانند با توجه به علاقه و توانمندی های خود وارد بازار کار شده و یا از طریق شرکت در کنکور سراسری، به تحصیلات خود در یکی از دانشگاه های هنر ادامه دهند. همانطور که در متن مقاله نیز ذکر شد با توجه به نیاز روزافزون به حفظ و ترویج هنرهای سنتی، رشته صنایع دستی از بازار کار مناسبی برخوردار بوده و فرصت های شغلی متنوعی برای فارغ التحصیلان این رشته وجود دارد.
رشته صنایع دستی یکی از جذاب ترین رشته های هنرستان فنی و حرفه ای برای دانش آموزان پایه نهم بوده و هر ساله تعدادی از دانش آموزان پایه نهم برای انتخاب رشته خود در مقطع متوسطه دوم، رشته صنایع دستی را انتخاب می کنند. افرادی که قصد تحصیل در رشته صنایع دستی را دارند، باید از شرایط لازم برای ورود به این رشته آگاه باشند که در ادامه مقاله، بررسی شرایط ورود به رشته صنایع دستی برای علاقه مندان به طور کامل انجام شده است.
از جمله شرایط اصلی برای پذیرش در رشته صنایع دستی می توان به معدل دانش آموزان در مقطع متوسطه اول اشاره کرد. برای بسیاری از هنرستان های کشور، شرط معدل یکی از معیارهای مهم ثبت نام دانش آموزان بوده و از این رو دانش آموزان می بایست در سه سال مقطع متوسطه اول، امتیاز هدایت تحصیلی و حداقل معدل لازم برای ورود به رشته صنایع دستی در هنرستان را کسب کرده تا برای ورود به این رشته مشکلی نداشته باشند. معدل مورد نیاز برای ورود به رشته صنایع دستی به طور دقیق مشخص نیست، اما به طور کلی برای ورود به رشته های هنرستان فنی حرفه ای، کسب حداقل معدل ۱۲ نیز مناسب است.
علاوه بر این، ممکن است برای ورود به رشته صنایع برخی از هنرستان های برتر کشور، نیاز به شرکت در آزمون کتبی و عملی ورودی باشد که در این صورت دانش آموزان می بایست در آزمون کتبی و عملی هنرستان فنی حرفه ای مورد نظر شرکت کرده تا در صورت پاسخ دهی به سوالات و کسب نمره قبولی، در رشته صنایع دستی هنرستان مورد نظر خود ثبت نام کنند.
همچنین دانش آموزانی که قصد ورود به رشته صنایع دستی در هنرستان را دارند، باید به این رشته علاقه داشته و توانایی های اولیه مورد نیاز برای ورود به این رشته را داشته باشند. به طور کلی دانش آموزانی که به ساخت و تولید آثار دستی علاقه داشته و توانایی کار با مواد اولیه مانند چوب، فلز، سفال و دیگر مواد را دارند، در این رشته موفق تر خواهند بود. داشتن صبر، تمرکز و پشتکار برای یادگیری تکنیک های مختلف و ساخت آثار هنری با کیفیت نیز از دیگر مهارت هایی است که دانش آموزان باید در مسیر رشته صنایع دستی در هنرستان فنی حرفه ای داشته باشند.
همچنین، تهیه وسایل مورد نیاز رشته صنایع دستی نیز ضروری بوده و دانش آموزان قبل از ورود به رشته صنایع دستی می بایست وسایل مورد نیاز برای انجام کارهای هنری مختلف مانند حکاکی و کار با چوب مانند خمیرهای هنری، رنگ ها و دیگر وسایل مرتبط با تولید آثار دستی را تهیه کرده تا بتوانند پروژه های مختلف مربوط به رشته خود را انجام دهند.
دانش آموزان علاقه مند به رشته صنایع دستی، می بایست از لیست دروس این رشته در هنرستان مطلع شده و با آگاهی کامل نسبت به ثبت نام رشته صنایع دستی در هنرستان اقدام کنند. کسب اطلاعات لازم در خصوص لیست دروس رشته صنایع دستی به دانش آموزان کمک می کند تا با شناخت کامل نسبت به انتخاب رشته صنایع دستی به عنوان اولویت اول در فرم هدایت تحصیلی خود اقدام کنند. افرادی که تمایل به تحصیل در این رشته دارند، باید به دروس عمومی و تخصصی رشته صنایع دستی علاقه داشته و موفق به کسب نمره قبولی در این دروس شوند.
دروس رشته صنایع دستی در هنرستان به دو دسته دروس عمومی و دروس تخصصی تقسیم بندی شده و دانش آموزان برای کسب معدل قابل قبول، می بایست امتحانات تمام دروس عمومی و تخصصی این رشته را جدی بگیرند. دروس عمومی رشته صنایع دستی مشابه سایر رشته های هنرستان بوده و دانش آموزان باید در دروس عمومی نمرات لازم را کسب کنند تا به مراحل بعدی تحصیلی دست یابند.
اما نکته مهم برای علاقه مندان به رشته صنایع دستی، آشنایی با دروس تخصصی این رشته بوده تا دانش آموزان با اطمینان بیشتری رشته صنایع دستی را در فرم هدایت تحصیلی خود انتخاب کرده و برای آینده تحصیلی و شغلی خود تصمیم گیری کنند. از این رو با توجه به اهمیت شناخت لیست دروس رشته صنایع دستی، لیست دروس اختصاصی رشته صنایع دستی ذکر شده و شامل موارد زیر می باشد:
لیست دروس رشته صنایع دستی | ||
آشنایی با صنایع دستی ایران ۱ | کارگاه طراحی نقوش سنتی ۱ | کارگاه نگارگری |
عکاسی ۱ | نقشه کشی دستی و رایانه ای فرش | فیزیک |
پرداخت و سرویس کاری فرش | دانش فنی تخصصی | مدیریت تولید |
علم مناظر و مرایا | کارگاه صنایع دستی( بافت) | خوشنویسی |
حجم سازی | دانش فنی پایه | مدیریت تولید |
طراحی و زبان بصری | نصب دار، چله ریزی و بافت قالی | دانش فنی تخصصی صنایع دستی( فرش) |
کارگاه صنایع دستی(چوب) | کارگاه صنایع دستی(سفالگری) | هندسه نقوش۱ |
کارگاه صنایع دستی(فلز) | چله کشی و بافت انواع گلیم | شیمی |
نصب دستگاه و تولید جاجیم و زیلو | ارزشیابی و بازار یابی فرش |
دروس اختصاصی رشته صنایع دستی شامل دروس تئوری و عملی بوده و به دانش آموزان کمک می کنند تا مهارت های خود را در حوزه هنرهای سنتی و دست ساز تقویت نموده و آمادگی لازم برای ورود به بازار کار رشته صنایع دستی را کسب کنند. دانش آموزانی که حد نصاب معدل لازم برای پذیرش در رشته صنایع دستی در هنرستان را کسب کرده باشند، می توانند لیست دروس اختصاصی این رشته را بررسی کرده و در صورت علاقه به محتوای آموزشی آن، برای انتخاب رشته صنایع دستی در فرم هدایت تحصیلی خود اقدام کنند.
یکی از دغدغه های دانش آموزان علاقه مند ورود به رشته صنایع دستی در هنرستان فنی حرفه ای، کتاب های درسی رشته صنایع دستی در هنرستان بوده و از این رو در ادامه مقاله اطلاعات کاملی در مورد نحوه تهیه کتاب های درسی رشته صنایع دستی هنرستان ارائه شده است. دانش آموزان واجد شرایط پس از کسب اطلاعات لازم می توانند طبق راهنمای موجود در ادامه مقاله برای دریافت کتاب های درسی خود اقدام کنند.
خرید کتاب های درسی رشته صنایع دستی در هنرستان فنی حرفه ای دارای زمانبندی محدودی بوده و دانش آموزان باید در بازه زمانی تعیین شده به سامانه ثبت نام کتب درسی رشته صنایع دستی در هنرستان فنی حرفه ای مراجعه کنند. پس از مراجعه به سایت، افراد می توانند اطلاعات خود مانند اطلاعات تحصیلی و شخصی را در سامانه ثبت نام کتب درسی وارد کرده تا فرایند ثبت نام با موفقیت انجام شود.
جهت دانلود کتاب های درسی رشته صنایع دستی هنرستان کلیک کنید.
از آنجا که بازه زمانی ثبت نام کتب درسی محدود می باشد، دانش آموزان بایستی نسبت به کسب اطلاعات لازم در خصوص زمان ثبت نام کتب درسی و انجام فرایند ثبت نام در مهلت زمانی تعیین شده حساسیت های لازم را داشته باشند. همچنین برخی سایت های موجود نیز کتاب های درسی رشته صنایع دستی را به صورت PDFقرار داده و دانش آموزان می توانند به فایل PDF کتاب های درسی، دسترسی داشته باشند. کتاب های درسی رشته صنایع دستی شامل دروس عمومی و تخصصی بوده و دانش آموزان باید به طور کامل بر محتوای کتب درسی رشته خود مسلط باشند. در صورت نیاز، دانش آموزان می توانند از منابع کمک درسی رشته صنایع دستی، برای تمرین بیشتر استفاده کنند.
موضوع شهریه رشته صنایع دستی هنرستان، یکی از مسائل مهم برای دانش آموزان علاقه مند به تحصیل رشته صنایع دستی بوده و دانش آموزان بایستی با مطالعه ادامه مقاله از شهریه رشته صنایع دستی در هنرستان مطلع شوند. برای تحصیل رشته صنایع دستی در هنرستان، تهیه مواد و ابزارهای خاص مورد نیاز ضروری بوده و دانشجویان موظف به خرید هرکدام از وسایل مورد نیاز هستند.
برای تحصیل در رشته های نظری مانند تجربی، ریاضی و انسانی عمده مخارج تحصیل صرف کلاس های فوق برنامه، مدرسه و کتاب های کمک درسی می شود، اما برای تحصیل در رشته صنایع دستی در هنرستان فنی حرفه ای، دانش آموزان موظف به خرید وسایل هنری مورد نیاز مانند ابزارهای سنتی، مواد اولیه و تجهیزات مخصوص کارهای دستی برای خلق آثار هنری دستی می باشند.
به طور کلی، شهریه و هزینه های تحصیل رشته صنایع دستی در هنرستان به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار، نوع مواد و ابزار مورد نیاز و برندهای آن ها بوده و دانش آموزان در صورت تمایل به استفاده از وسایل حرفه ای تر و بهتر برای انجام تکالیف و تمرینات خود، می بایست هزینه بیشتری را صرف خرید وسایل مورد نیاز رشته صنایع دستی کنند. توصیه می شود که دانش آموزان در ابتدای تحصیل رشته صنایع دستی در هنرستان از وسایل ارزان تر استفاده کرده و در صورت نیاز به مرور زمان برای خرید وسایل حرفه ای تر و گران تر اقدام کنند.
شهریه رشته صنایع دستی در هنرستان های فنی حرفه ای مختلف، متفاوت است و نمی توان رقم دقیقی برای آن مشخص کرد. به طور کلی شهریه رشته صنایع دستی هنرستان های دولتی، کمتر از هنرستان های غیر دولتی بوده و هزینه های اصلی دانش آموزان و خانواده های آن ها مربوط به تهیه ابزار و مواد مصرفی رشته صنایع دستی خواهد بود.
رشته صنایع دستی یکی از رشته های جذاب هنرستانی بوده که بازار کار متنوع و گسترده ای برای فارغ التحصیلان آن فراهم می نماید. فارغ التحصیلان رشته صنایع دستی در هنرستان برای کسب درآمد، می توانند در حوزه های مختلفی استخدام شده و یا به صورت آزاد فعالیت کنند. فارغ التحصیلان رشته صنایع دستی در هنرستان برای کسب درآمد مناسب می توانند اقداماتی مانند تولید و فروش محصولات دست ساز، آموزش صنایع دستی و حتی راه اندازی کسب وکار خانگی مربوط به ساخت وسایل دست ساز را انجام دهند.
هم چنین برای فارغ التحصیلان رشته صنایع دستی در هنرستان امکان فعالیت در سازمان ها و ارگان های دولتی مانند سازمان صدا و سیما، آموزش و پرورش، میراث فرهنگی و وزارت فرهنگ و ارشاد نیز وجود دارد. بازار کار رشته صنایع دستی هم برای خانم ها و هم آقایان مناسب بوده و با توجه به افزایش استقبال از وسایل دستی هنری، امکان کار و فعالیت های مختلفی برای فارغ التحصیلان این رشته وجود خواهد داشت.
درآمد فارغ التحصیلان رشته صنایع دستی نیز متغیر بوده و به عوامل مختلفی مانند نوع شغل، محل فعالیت، میزان تولید و فروش محصولات و مهارت های شخص بستگی دارد. از آنجا که بسیاری از مشاغل مرتبط با رشته صنایع دستی در هنرستان به صورت مستقل و یا پروژهای است، میزان درآمد افراد متغیر بوده و بیشتر به کار و تلاش فرد بستگی دارد. به طور کلی، افرادی که در این رشته مهارت کافی کسب کرده و هر روز با انجام راه های مختلف به دنبال توسعه کسب و کار خود هستند، می توانند درآمد مناسبی کسب کرده و به مرور زمان با افزایش تجربه و شناخت بازار، درآمد خود را بیشتر کنند.
رشته صنایع دستی یکی از رشته های پرطرفدار در هنرستان ها بوده و هنرستان های بسیاری در سراسر کشور این رشته تحصیلی را ارائه می دهند. هرساله تعداد زیادی از دانش آموزان پایه نهم که علاقه مند به رشته صنایع دستی هستند، نام این رشته را در فرم هدایت تحصیلی خود وارد کرده و پس از بررسی شرایط و پذیرش، می توانند در هنرستان مورد نظر خود ثبت نام کنند. رشته صنایع دستی به طور اختصاصی در هنرستان های فنی حرفه ای ارائه شده و دانش آموزانی که می خواهند در این رشته تحصیل کنند، باید به یکی از هنرستان های فنی حرفه ای شهر محل سکونت خود مراجعه کنند.
با توجه به حساسیت خانواده ها مبنی بر انتخاب یک هنرستان مناسب برای تحصیل فرزند خود، در ادامه مقاله لیستی از هنرستان های فنی حرفه ای دارای رشته صنایع دستی در شهرهای اصفهان، کرج و شیراز ارائه شده است.
لیست هنرستان های فنی حرفه ای کرج | ||
نام مدرسه | آدرس | شماره تلفن |
مدرسه دولتی پسرانه جواد موفقیان | محمدشهر، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بازار آهن | (026) 36314001 - 36314000 |
مدرسه دولتی پسرانه شهدای سایپا۱ | دهقان ویلای دوم | (026) 34412400 - 02634459135 |
مدرسه دولتی دخترانه آیت الله خامنه ای | خیابان مطهری، جنب اداره آ.پ ناحیه 3 | (026) 32504711 - 32541050 |
مدرسه دولتی دخترانه حضرت زهرا(س) | شاهین ویلا بنیاد 22بهمن شمالی | (026) 34329407 |
مدرسه دولتی دخترانه هفده شهریور | خیابان طالقانی جنوبی، خیابان یوشی نژاد | (026) 32224516 - 32401720 |
مدرسه دولتی دخترانه تربیت | شهرک ذوب آهن،خ. ذوب آهن،خ. تشکر،خ. دودانگه | (026) 32809646 - 32811310 |
مدرسه دولتی دخترانه ولایت | کرج،وهرجرد،بلوار جمهوری اسلامی،خ. ششم بلوک یک | (026) 34400644_34423153 |
مدرسه دولتی دخترانه شهدای گروه بهمن | حصارک پایین خیابان فروردین | (026) 34666923 |
لیست هنرستان های فنی حرفه ای اصفهان | ||
نام مدرسه | آدرس | شماره تلفن |
مدرسه دولتی پسرانه فنی ابوذر |
اصفهان،عباس آباد،خ. مطهری،خ. شمس آبادی
|
03132330545 |
مدرسه دولتی پسرانه سروش | اصفهان - خیابان سروش - چهارراه عسکریه | 03132255747_03132285001 |
مدرسه دولتی پسرانه حاج حسین صرامی | خیابان کاوه اتوبان شهید ردانی پور کوچه مسجدالمهدی شمس آباد | (031) 33361100_33451100 |
مدرسه غیر دولتی پسرانه ارسطو | خانه اصفهان خیابان بنفشه جنوبی پلاک 54 | 03134223002 |
مدرسه غیر دولتی دخترانه علم و هنر | اصفهان، خیابان وحید، ابتدای خیابان خاقانی، اولین کوچه (شهید جهانگیر سلطانی) | 03136266157-03136279599 |
مدرسه دولتی دخترانه فضیلی | اصفهان - خیابان شیخ مفید | 36638363 -36643480 |
مدرسه دولتی دخترانه فرزانگان | اصفهان، خیابان امام خمینی، رو به روی پارک قلمستان، کوچه مجاهد | 03133319767 |
لیست هنرستان های فنی حرفه ای شیراز | ||
نام مدرسه | آدرس | شماره تلفن |
مدرسه دولتی پسرانه شهید خلفی نژاد | بلوار زند، انتهای کوچهی 68 | 07132315374 |
مدرسه دولتی پسرانه شهید کمال ظل انوار | بلوارپاسداران کوچه 72 بعداز مسجد امیرالمومنین (ع) | 07136309118 |
مدرسه دولتی پسرانه معلم | بلوارپاسداران روبروی پادگان امام حسین (ع) خیابان شهید سبحانی خیابان رهگذر کوچه3 رهگذر بن بست دوم هنرستان معلم | 07138434720 |
مدرسه دولتی پسرانه شهید بهشتی | خیابان زند انتهای کوچه جنب بانک کشاورزی هنرستان شهید بهشتی | 07132315374_2291054 |
مدرسه دولتی پسرانه شهدا | میدان دوازده فروردین تل پروس هنرستان فنی شهدا | 07137397900 |
مدرسه دولتی پسرانه شهید آیت الله دستغیب | میدان غدیر بلوار غدیر | 07137262786 |
مدرسه دولتی پسرانه شهید محمد مهدی جوانمردی |
شیراز، بلوار سیبویه، جنب اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان فارس، روبروی بیمارستان قلب الزهرا (سلام الله علیها)
|
07137380948 |
مدرسه دولتی پسرانه شهید مهدی خراجی | خیابان باهنر جنوبی بعد از میدان پارسه | 07138373508 |
مدرسه دولتی دخترانه گلستان | بلوار غدیر شمالی، نور، کوچه 5 نور، بین افراق و کوچه 11 آلاله (شهرک گلستان) | 07136203611 |
مدرسه دولتی دخترانه پژوهش |
شیراز،ابیوردی،بلوار دانشجو،خ. دانشگاه،خ. دانشگاه ششم
|
07136463500 |
مدرسه دولتی دخترانه عبدالحسین انصاری لاری | شیراز، بلوار میرزای شیرازی غربی، بین میدان صنایع و کوچه ۲۷ | 07136250429 _ 6250429 |
مدرسه دولتی دخترانه امام موسی صدر۱ | شیراز، بلوار فضیلت جنوبی، فضیلت 9 (محله ی آزادگان) | 07137260204 |
مدرسه نمونه دولتی دخترانه مهر | خیابان وصال شمالی کوچه 7 جنب قنادی نوشین | 07132307637 |
خانواده ها و دانش آموزان شهرهای مختلف می توانند با مراجعه به منابع مختلف از لیست هنرستان های ارائه دهنده رشته صنایع دستی در شهر خود مطلع شده و پس از مشاهده اسامی مدارس و مقایسه مسیر رفت و آمد، شهریه و عوامل دیگر، بهترین مدرسه را برای فرزند خود انتخاب نموده تا به فرزند خود در یادگیری هنر های مختلف رشته صنایع دستی زیر نظر بهترین اساتید کمک کنند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص رشته صنایع دستی در هنرستان را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️یکی از دغدغه های دانش آموزان علاقه مند به تحصیل در رشته صنایع دستی، اطلاع از شرایط لازم برای ثبت نام در این رشته بوده و در متن مقاله به جهت رفع دغدغه دانش آموزان، شرایط ورود به رشته صنایع دستی در هنرستان ذکر شده است.
✔️دانش آموزان علاقه مند به تحصیل در رشته صنایع دستی در هنرستان می بایست در مورد لیست دروس رشته صنایع دستی اطلاعات کاملی داشته باشند و از این رو دانش آموزان برای کسب اطلاعات لازم می توانند به متن مقاله مراجعه کنند.
✔️یکی از معیارهای مهم در انتخاب رشته تحصیلی داوطلبان، آینده شغلی و درآمد رشته مورد نظر می باشد که در متن مقاله اطلاعات کاملی در خصوص درآمد و بازار کار رشته صنایع دستی در هنرستان ارائه شده است.
برای مشاوره رشته صنایع دستی در هنرستان
برای مشاوره رشته صنایع دستی در هنرستان
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©